BMW Seria 3 Coupe Lumma Design

Cunoscut mai mult pentru modele agresive precum CLR 500 RS, tunerul Luma Desing a luat în primire şi ultimul E93, Seria 3 Coupe.

BMW Seria 3 Coupe Lumma Design BMW Seria 3 Coupe Lumma Design

Recent, promotor.ro v-a prezentat schiţele preliminare pentru noul kit propus de Lumma Design pentru Seria 3 Coupe. Acum, tunerul a dat publicităţii primele poze cu maşina reală

Principalele modificări estetice se regăsesc la nivelul spoilerului, coborât acum mai mult, oglinzi din fibră de carbon, lamele ale grilei radiatorului realizate din acelaşi material şi pleoape de faruri vopsite în culoarea caroseriei. Jantele de 19 inch sunt încălţate cu pneuri late de 235mm şi contribuie alături de blocurile optice faţă “AngelEyes” la un aspect general curat şi armonios. În interior customizarea s-a limitat la imprimarea siglei tunerului şi schimbarea pedalelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.