BMW X5 Hartge

Tuningul a devenit o a doua natură pentru BMW X5, SUV-ul german fiind reinterpretat în maniere diferite de numeroase case de tuning. Hartge merge pe ideea de mare şi agresiv, dar nu foarte forţos.

BMW X5 Hartge BMW X5 Hartge

BMW X5 Hunter by HartgeProiectul Hartge, având ca bază un BMW X5, se numeşte Hunter, tunerul german încercând să evidenţieze spiritul agresiv atât prin  aspect, dar mai ales prin denumire. Şi se pare că au reuşit acest lucru, spoilerul frontal supradimensionat, cu prize mari conferindu-i o expresie similară cu a unui bulldog încruntat....deci feroce. Pragurile laterale, plus spoilerul anterior şi garda coborâtă cu 30 de mm accentuează ideea de sportivitate, supraevaluată însă. Jantele pe 22 nu putea lipsi din reţetă

Sub capotă, punctul de pornire poate fi  considerat slab, fiind vorba de un propulsor diesel de 3.0 litri. Cei 40 CP adăugaţi la cei 235 în standard, 275 îCP n total pentru cei cu o afinitate mai mică pentru cifre, oferă doar preformanţe rezonabile. Sprintul de 7,4 secunde până la 100 km/h nu este unul de model eminamente sport, dar nici drumurile la pompă nu vor fi la fel de dese.

Pentru interior Hartge oferă posibilităţi multiple de combinare a pielii cu insertiile de aluminiu, dar gafează prin oferirea unor ceasuri de bord speciale gradate până la 300 km/h, în condiţiile în care viteza de top este de doar 232 km/h, pentru cei care vor să o arate că o au mai mare decât e în realitate. Preţul modelului gata preparat este de 57.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.