BMW X5 Lumma Design

BMW X5 nu este o prezenţă discretă nici în configuraţia de serie, dar dacă îl încalţi cu jante gigantice, îi montezi spoilere a la Darth Vader şi pe deaspura torni multă vopsea albă, rezultatul îl vei găsi în familia de cuvinte a lui ostentativ.

BMW X5 Lumma Design BMW X5 Lumma Design
BMW X5 a mai trecut prin atelierele celor din Lumma anul trecut  rezultând o bestie neagră de 530 de cai obţinuţi din propulsorul de 4,8 litri. Cu noul proiect, denumit CLR X530 Diesel, cei de la Lumma Design s-au hotărât să fie mai blânzi cu buzunarele proprietarilor, preparând un model cu propulsor Diesel de 3 litri.

Puterea rezultată în urma intervenţiei mecanicilor germani este de 330 cai  şi cuplul 660 Nm, faţă de valorile standrard de 275 cai şi 600 Nm.  Doar motorul are un caracter sportiv uşor atenuat, faţă de proiectul pe benzină, exteriorul beneficiind de aceleaşi elemente agresive evidenţiate de vopseaua albă ca să te scoată din anonimatul rutier.

CLR X530 Diesel va avea acelaşi body kit format din spoiler cu prize largi şi proiectoare de ceaţă, praguri mai ample, ce accentuează bosajele, şi spoiler posterior cu difuzor integrat. Lumma mai pune la dispoziţie ploape pentru faruri, eleron şi capotă din fibră de carbon ultra-uşoară ( doar 10,5 kg). Ca reţeta să fie completă jantele au dimensiunea de 22 de inchi şi nu pot fi decât albe
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.