Cadillac Escalade Sport

Modelele de vârf ale gamei Cadillac primesc indicativul "V" - deocamdată, SUV-ul prezentat la SEMA 2007 are un pachet sport care ar putea constitui versiunea de top într-un viitor apropiat.

Cadillac Escalade Sport Cadillac Escalade Sport
Dacă vă plac SUV-urile mari şi sportive, Escalade Sport ar putea fi o ofertă tentantă - dar numai în cazul în care vă place foarte mult stilul american. Ceea ce presupune jante cromate de 24", suspensie coborâtă suficient de mult încât ieşirile în afara carosabilului să nu mai fie posibile, motor V8 de 550 CP şi o cutie automată heavy-duty, cu şase trepte. De remarcat că maşina nu apelează la obişnuitele detalii bling-bling, având un aspect mai apropiat de gusturile europenilor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.