Chevy Silverado pick-ups

Familia de pick-up-uri Silverado îşi găseşte întrebuinţări diverse, de la "Big Red" până la "Country Music".

Chevy Silverado pick-ups Chevy Silverado pick-ups
Silverado HD Crew Cab Z71 "Big Red" are un aer războinic, de căpetenie a pieilor roşii, datorat atât vopselei speciale "Earnhardt Red", cât şi pachetului off-road Z71, special conceput pentru SEMA 2007. Maşina de bază este un Silverado 2500HD, propulsat de un V8 turbodiesel Duramax, de 6,6 litri, cuplat la o cutie de viteze automată Allison, cu şase trepte. Interesant, deşi majoritatea accesoriilor sunt provenite de la departamentul GM Performance, oficial nu va fi oferită o versiune de serie a acestui model, nici măcar un pachet opţional personalizat.

Spre deosebire de "Big Red", Silverado HD 3500 Crew Cab "Country Music" este mai civilizat, având o grafică exterioară pentru vopseaua caroseriei clar provenită din lumea muzicii. Maşina şi-a făcut apariţia la festivalul american Country Music, dar şi la alte eveniment de acest gen, principala caracteristică fiind bena, care poate fi transformată în scenă complet utilată, de la lumini până la sonorizare. Interiorul aminteşte de lumea cowboys, prin tapiţeria din piele îmbinată a scaunelor şi ţintele metalice. Motorul este acelaşi V8 turbodiesel Duramax de 6,6 litri, ca la "Big Red".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.