Citroen 2CV tunat de Hermes pentru Paris 2008

Citroen a pregătit pentru Salonul Auto de la Paris un Citroen 2CV tunat. Cum arată modelul vedeţi în continuare.

Citroen 2CV tunat de Hermes pentru Paris 2008 Citroen 2CV tunat de Hermes pentru Paris 2008

Citroen 2CV, interior din pieleCum vi se pare că ar arăta un copil, aflat la ţară în timpul unei ploi torenţiale, îmbrăcat în haina de toamnă a bunicului? Haios, nu? Poate chiar aţi suprins o astfel de scenă. Însă pentru copil faptul că poartă acea haină poate reprezenta o experienţă deosebită. Brusc puştiul se consideră important, mai matur. Şi mai ales se amuză pe cinste de noua sa identitate.

Pentru modelul prezentat la Salonul Auto de la Paris Hermes s-a axat pe aspectul tradiţional al maşinii şi a încercat să ofere nişte senzaţii foarte originale, la fel cum haina veche a bunicului poate că le-a oferit unora senzaţii inedite când erau mici. De aceea aspectul maşinii a rămas aproape neschimbat, spre deosebire de creaţiile altor tuneri care transformă maşinile vechi în bolizi de ultimă generaţie. Nici performanţele maşinii nu au reprezentat obiectul acestui tuning, Hermes preferând să se ocupe mai mult de interiorul maşinii.

Citroen 2CV Hermes, spateModelul tunat a căpătat un inteior foarte clasic cu o bancheta faţă care pare să ne amintească de automobilele începutului de secol. Aceleaşi senzaţii oferă şi volanul, schimbătorul, oglinda centrală sau bordul maşinii, toate îmbrăcate în piele de culoare maro. Nici portierele nu au scăpat de tratamentul primit de componentele anterioare. Modelul tunat de Hermes ne oferă impresia că este o maşină veche de câteva zeci de ani însă care a scăpat de trecerea timpului, toate materialele din componenţa ei fiind complet noi. Ceea ce este uluitor! Totul pare la locul lui la acestă maşina care este gata să ne ducă într-o călătorie în timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.