Dacia Duster primește un machiaj extrem de off-roader de la Prior Design

Autor: George Cristea 16 dec. 2020 Știri auto

Dacia Duster primește un machiaj extrem de off-roader de la Prior Design, casa de tuning care a mai prezentat un concept de tuning al modelului românesc. Spre deosebire de cel anterior, care era o versiune cu garda la sol redusă, noul concept vrea să sensibilizeze pasionații de off-road extrem.

Intră în Galeria FOTO

În ciuda controverselor stârnite pe rețelele sociale, modelele Dacia sunt foarte iubite de români și e4ste normal să fie așa. Una dintre cele mai fierbinți dorințe exprimate de fanii Dacia este un model mai puternic, sau mai capabil sau mai… altfel. Ei bine, germanii de la Prior Design au grijă de acest lucru, iar acum, că au descoperit gama Dacia, cu siguranță că visul românilor va fi îndeplinit, mai devreme sau mai târziu.

Una dintre ultimele lor creații Prior Design are la bază Dacia Duster în configurație 4×4, pe care o transformă într-un off-roader capabil. Este o transformare care are mult mai mult sens decât conceptul prezentat anterior, al unui Duster cu garda la sol ridicol de mică. Asta deoarece ADN-ul lui Duster conține suficient de multe gene din moștenirea off-road foarte bogată a partenerului de alianță Nissan. Chiar și în versiunea de bază, Dacia Duster se descurcă foarte bine în off-road, după cum au demosntrat-o pasionații mărcii.

Dacia Duster: machiaj extrem de off-roader de la Prior Design

Conceptul prezentat de Prior Design adaugă la rețeta de succes a lui Duster cauciucuri de noroi, care asigură o gardă la sol mărită. În plus, dispune de un bullbar, care maschează destul de elegant un winch, precum și de un snorkel și un portbagaj pe acoperiș. Astfel echipat, cu siguranță că Duster ar face față celor mai dure drumuri și situațiilor complicate care pot apărea în off-road.

Nu știm dacă acest concept va fi transpus în realitate, dar ne imaginăm că Prior Design ar găsi numeroși clienți, chiar și în România. Trebuie precizat că cei de la Prior nu fac doar desene frumoase pe calculator. Vă amintiți de versiunea Duster cu gardă la sol joasă despre care vorbeam mai sus? Mhm… va fi construită. Cu atât mai mult, speranțele noastre sunt la un nivel ridicat în cazul acestui off-roader.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide