Cum arată Dacia Duster tunată, mașina la care visează toți românii?

Autor: David Andrei 16 nov. 2020 Știri auto

De obicei fac modele Mercedes-Benz, BMW și Audi de nerecunoscut. Dar acum și-au îndreptat atenția către Dacia. Cum arată un Duster după ce a ajuns pe mâinile specialiștilor în tuning de la Prior Design?

GALERIE FOTO

Nemții de la Prior Design au o experiență impresionantă în ceea ce privește tuning-ul auto. Produc body kit-uri, jante, evacuări sport și intervin asupra motoarelor. Modele Mercedes, BMW, Audi și chiar supercar-uri marca McLaren sau Ferrari au ajuns pe mâinile lor. Intră în clubul select și Dacia Duster. Ce-i drept, cu o simplă randare digitală. Dar este suficientă pentru a-i face pe români să viseze la un super SUV românesc.

Duster-ul virtual cu widebody kit își trăiește momentul de glorie pe internet. Mașina a ajuns pe YouTube într-un clip postat de companie. Vedeta Grupului Renault jubilează în clasamentul celor mai bine vândute SUV-uri de clasă mică. Doar Renault Captur ține pasul. Dar ar mai avea francezii vreo șansă dacă Duster ar arăta așa?

Dacia Duster tunată, o premieră în portofoliul Prior Design

Dacia Duster tunată are o grilă nou-nouță și o bară supradimensionată. Prizele de aer însă, par să fie false. Modelul primește aripi proeminente, care fac loc unor jante noi, multi-spiță, de dimensiuni impresionante, cu etriere roșii.

Duster-ul transformat de nemți are și praguri noi, dar par să fi rămas pe poziție barele de pe acoperiș, oglinzile laterale și logo-ul care anunță că avem de-a face cu o versiune cu tracțiune integrală „4WD”.

În partea posterioară și-au făcut apariția un eleron și stopuri cu o configurație nouă. Dacia Duster tunată are două țevi de evacuare și un difuzor de aer, care ar trebui să-i asigure un plus la capitolul “aerodinamică”.

Nemții de la Prior Design nu menționează nicio intervenție asupra motorului, dar sperăm că este vorba despre cel mai puternic propulsor din gama Duster. Unitatea turbo de 1,33 litri, dezvoltată de Grupul Renault în colaborare cu Daimler, livrează, în versiune de top 150 de cai putere.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=lA99mm4vghE

prior

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide