Dacia Duster tuning

Cam aşa ar arăta SUV-ul Dacia Duster în versiunea cu jante pe 23 de inchi. Mai lipseşte doar 50cenţi şi avem primul pimp-mobil românesc.

Dacia Duster tuning Dacia Duster tuning

Pornind de la o imagine cu Dacia Duster prelucrată de un fan francez pe forumul worldscoop, am mai adăugat puţină culoare şi am creat primul SUV românesc care poate apărea în videoclipurile hip hop româneşti. Dacă raperii americani au lansat o întreagă cultură pentru Cadillac Escalade, închinându-i adevărate ode şi "înnobilându-l" cu jante uriaşe, ecrane în tetiere şi alte accesoriii "bling", de ce nu am face şi noi acelaşi lucru cu SUV-ul naţional?

Nu daţi cu pietre, nu visăm la blănuri sintetice, medalioane de tinichiea la gât şi "cribs" în Drumul Taberei. Este doar o propunere să ne mai descreţim frunţile, încruntate de atâtea dezbateri PRO sau CONTRA acestui nou model de la Dacia. dar dacă nu facem noi poate o să o facă americanii pentru că tot se zvoneşte că va ajunge în State.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.