Dodge Avenger Tuner Stormtrooper

Dacă George Lucas ar fi fost nevoit să introducă în filmele sale o maşină din zilele noastre, atunci noul Dodge Avenger ar fi reprezentat o opţiune demnă de luat în seamă.

Dodge Avenger Tuner Stormtrooper Dodge Avenger Tuner Stormtrooper
Nu s-a incheiat bine Salonul Auto de la Tokyo şi deja atenţia lumii începe să se îndrepte peste ocean, la evenimentul americanilor SEMA show. Destinat expunerii maşinilor modificate şi axat în mare parte pe tuning, SEMA reprezintă un eveniment foarte important în acest segment de industrie. Dodge va prezenta la eveniment un Avenger modificat conform temei tipice Star Wars a Stormtrooperului. Pentru a corespunde încă de la prima vedere caracteristicilor unui soldat imperial, Avenger este vopsit în alb, culoarea regăsindu-se şi la interior, acolo unde face casă bună cu negrul şi nuanţele de roşu.

Designul exterior a fost modificat prin înlocuirea spoilerelor şi montarea unor jante de 20 de inch încălţate cu pneuri Michelin 245/35R20 Pilot Sport PS2 dar şi prin vopsirea geamurilor laterale într-un albastru magic. Sistemul de evacuare poartă semnătura Borla în timp ce sistemul de frânare este realizat de cei de la  StopTech. Motorul folosit este un V6 de 4,0 litri al cărui comportament poate fi modificat din interior, prin intermediul unui panou de comandă. Tot în interior regăsim tapiţerie cu piele Alcantara şi două mobile-pc-uri, situate în consola centrală şi între locurile din faţă, un sistem audio Kicker şi un grade conectivitate mărit, pasagerii putând conecta la maşină numeroase dispozitive electronice, de la banalul iPod până la telefoanele cu Bluetooth.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.