Dodge Challenger Targa

Iar unul din modelele ce vor participa la Specialty Equipment Manufacturers Association Show va fi şi acest Challenger de un verde extrem de atrăgător.

Dodge Challenger Targa Dodge Challenger Targa

CIne nu ar vrea asa ceva?Denumit "Samantha", modelul a luat naştare ca urmare a aplicării kitului Mopar pe un Challenger de serie. Un motor Hemi de 540 CP se ocupă de livrarea puterii, care este în cele din urmă pusă pe şosea prin intermediul unei transmisii manuale cu şase trepte Tremec. Cauciucurile aflate sub partea spate revizuită se ocupă în exclusivitate de propulsia modelului, fiind ajutate şi de o nouă suspensie împrumutată direct de la Dodge Viper ACR.

Nu doar suspensia este luată de la fratele mai mare, ci şi sistemul de frânare KW, cu discuri de 380 de mm pe faţă cu etriere cu şase pistonaşe în faţă şi 355 de mm şi patru pistonşe pe spate. Un strat de Snakeskin Green, culoare preluată şi ea din paleta disponibilă în gama Viper, a fost aplicat pe Challenger Targa pentru a-i da un aspect unic, în timp ce artificiile aerodinamice adăugate de Mopar au grijă să ţină maşina într-un contact cât mai bun cu solul.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.