Hot  E REALĂ: Dacia Logan Cabrio, creaţie a K9 Service

Iată că visul unora s-a materializat, graţie celor de la K9 Service: Dacia Logan Cabrio. Atenţie, e vorba doar de un showcar, nu de o maşină pe care să o putem cumpăra şi conduce zi de zi, după cum accentuează cei de la 4tuning.ro.

E REALĂ: Dacia Logan Cabrio, creaţie a K9 Service E REALĂ: Dacia Logan Cabrio, creaţie a K9 Service

Cei de la 4tuning.ro au fost primii care au descoperit o creaţie uimitoare în service-ul celor de la Auto K9: singurul model Dacia Logan Cabriolet existent, la această oră, în România. Vorbim despre o maşină cât se poate de reală, nu de randări şi schiţe pe calculator.

VEZI PRIMELE IMAGINI CU DACIA LOGAN CABRIO!

Dacia Logan Cabrio este realizat în manieră clasică: are doar două uşi, cele din spate fiind suprimate, iar profilul nu este denaturat de vreo bară de rigidizare (cum avea VW Golf 3 Cabrio, de exemplu). Panourile caroseriei au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon, maşina arătând, practic, la fel ca un concept-car.

Dacia Logan Cabrio are panourile caroseriei din fibra de sticla si doar doua portiere

Ca aspect estetic, nu au fost aduse modificări substanţiale - spoilerul faţă găzduieşte acum două perechi de proiectoare de ceaţă, iar linia stopurilor şi a capotei portbagajului rămâne ca la un Logan obişnuit.

În schimb, în spatele banchetei au fost realizate două "cocoaşe" aerodinamice, ca la modelele decapotabile de altă dată. Deocamdată, Logan Cabrio nu are nici măcar un acoperiş textil, fiind doar o maşină de show.

Dacia Logan Cabrio este doar un show-car, neavand acoperis escamotabil

Şi are cu ce face show: este vopsită în alb, contrastând reuşit cu jantele negre, interiorul este şi el finisat cu tapiţerie albă, scaunele fiind sportive, iar restul elementelor negre. Se pare că Logan Cabrio beneficiază şi de un sistem avansat multimedia.

În curând, vom afla mai multe detalii despre Dacia Logan Cabrio realizată de cei de la Auto K9!

Vezi mai multe poze cu Dacia Logan Cabrio by Auto K9 pe 4tuning.ro

Interiorul lui Dacia Logan Cabrio este finisat in tapiterie alba, cu multe elemente negre

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.