Edo Porsche 977 Shark

Noul Porsche 977 Shark preparat de Edo Competition s-a lansat la apă. Cu o viteză de top de 338 km/h şi un sprint fenomenal de 3,5 secunde până la 100 km/h, rechinul îi va "muşca" cu uşurinţă pe cei care-i vor sta în cale.

Edo Porsche 977 Shark Edo Porsche 977 Shark
Partea frontală a lui Porshe 911 Turbo Shark se distinge prin spoilerul „Shark GT2“ prevăzut cu prize de aer mai mult decât generoase, oferind bolidului o imagine agresivă, demnă de supranumele acestuia. Maşina este propulsată de un motor boxer cu şase cilindri în linie având o capacitate cilindrică de 3,8 litri. Datorită modificărilor aduse propulsorului, puterea maximă a fost "împinsă" la valoarea de 550 CP la 6.000 rpm, iar cuplul a fost adus la 790 Nm la 4.900 rpm. La capitolul interior, tunerul a garnisit habitaclul cu pedalier din aluminiu, scaune Recaro îmbrăcate în piele şi centuri de siguranţă cu prindere în şase puncte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.