Fenice Milano, propuneri de tuning de lux pentru Rolls Royce Ghost

Pentru unii, nu e suficient un Rolls Royce Ghost ca să le arate celorlalţi ce statut şi ce conturi bancare au. Tunerul Fenice Milano vine cu o soluţie. Discutabilă.

Fenice Milano, propuneri de tuning de lux pentru Rolls Royce Ghost Fenice Milano, propuneri de tuning de lux pentru Rolls Royce Ghost

Fratele mai puţin scump al lui Phantom, Rolls Royce Ghost, a intrat în atenţia tunerilor care creează maşini personalizate pentru cei cu prea multă dare de mână. Este şi cazul italienilor de la Fenice Milano, care vin cu nişte propuneri (deocamdată, doar virtuale) de modificare a aspectului maşinii de lux britanice.

Nu este prima oară când vedem utilizat aurul în customizarea maşinilor foarte scumpe, iar cei de la Fenice Milano se pare că au o imaginaţie bogată. Bazată pe finisarea în aur de 24k a unor componente ale caroseriei, dar şi ale interiorului.

Rolls Royce Ghost Diva, în versiunea sa cea mai exagerată, te orbeşte pur şi simplu cu o capotă suflată cu aur, acelaşi tratament fiind valabil pentru imensa grilă Rolls Royce, partea centrală a spoilerului, praguri, difuzor spate, marghinile suprafeţei vitrate sau marginile interioare ale jantelor. Va fi imposibil să treci neobservat ca un mare bogătan, mai ales datorită combinaţiei cu vopseaua cărămizie sau gri a restului caroseriei.

În interior, toate ornamentele cromate au fost înlocuit cu unele aurite, puse foarte bine în evidenţă de inserţiile de lemn de esenţă rară, lăcuite, sau de tapiţeria din piele în combinaţie cărămiziu cu alb. Bineînţeles, nu lipsesc logo-urile firmei Fenice Milano.

Italienii i-au luat, însă, în considerare şi pe cei care consideră aurirea maşinii de domeniul kitsch-ului. Astfel, este posibilă o configuraţie în care componentele aurite să fie tratate într-o finisare argintie, în combinaţie cu vopseaua bleumarin a restului caroseriei, maşina având un caracter sobru mai pronunţat.

Suntem curioşi câţi clienţi vor fi interesaţi de maşinile reale. Şi ne gândim în primul rând la miliardarii din ţările arabe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.