Fenice Milano, propuneri de tuning de lux pentru Rolls Royce Ghost

Pentru unii, nu e suficient un Rolls Royce Ghost ca să le arate celorlalţi ce statut şi ce conturi bancare au. Tunerul Fenice Milano vine cu o soluţie. Discutabilă.

Fenice Milano, propuneri de tuning de lux pentru Rolls Royce Ghost Fenice Milano, propuneri de tuning de lux pentru Rolls Royce Ghost

Fratele mai puţin scump al lui Phantom, Rolls Royce Ghost, a intrat în atenţiatunerilor care creează maşini personalizate pentru cei cu preamultă dare de mână. Este şi cazul italienilor de la FeniceMilano, care vin cu nişte propuneri (deocamdată, doar virtuale) demodificare a aspectului maşinii de lux britanice.

Rolls Royce Ghost Diva - bricolat cu aur de 24k de catre Fenice Milano

Nu este prima oară când vedem utilizataurul în customizarea maşinilor foarte scumpe, iar cei de laFenice Milano se pare că au o imaginaţie bogată. Bazată pefinisarea în aur de 24k a unor componente ale caroseriei, dar şiale interiorului.

Rolls Royce Ghost Diva, în versiunea sa cea maiexagerată, te orbeşte pur şi simplu cu o capotă suflată cuaur, acelaşi tratament fiind valabil pentru imensa grilă RollsRoyce, partea centrală a spoilerului, praguri, difuzor spate,marghinile suprafeţei vitrate sau marginile interioare alejantelor. Va fi imposibil să treci neobservat ca un mare bogătan,mai ales datorită combinaţiei cu vopseaua cărămizie sau gri arestului caroseriei.

Interiorul lui Rolls Royce Ghost Diva renunta la crom pentru elemente aurite

În interior, toate ornamentele cromate au fost înlocuitcu unele aurite, puse foarte bine în evidenţă deinserţiile de lemn de esenţă rară, lăcuite, sau de tapiţeria dinpiele în combinaţie cărămiziu cu alb. Bineînţeles, nu lipsesclogo-urile firmei Fenice Milano.

Italienii i-au luat, însă, în considerare şi pe cei careconsideră aurirea maşinii de domeniul kitsch-ului. Astfel,este posibilă o configuraţie în care componentele aurite săfie tratate într-o finisare argintie, în combinaţie cuvopseaua bleumarin a restului caroseriei, maşina având un caractersobru mai pronunţat.

Exista si o versiune Rolls Royce Gost pentru cei care nu agreeaza aurul

Suntem curioşi câţi clienţi vor fi interesaţi de maşinile reale.Şi ne gândim în primul rând la miliardarii din ţările arabe.