Ferrari 458 Spyder „Perfetto” by Wheelsandmore

Autor: Laurenţiu Florescu 29 mai 2012 Tuning auto

Ferrari 458 Italia este una dintre cele mai apreciate supercar-uri. Datorită design-ului foarte reuşit şi a performanţelor uimitoare, mulţi consideră că 458 Italia este unul dintre cele mai bune modele ale constructorului din Maranello, iar după lansarea modelului „topless” acesta a devenit şi mai atrăgător. Tunerul german Wheelsandmore este de părere că niciodată nu este prea mult şi lansează pachetul „Perfetto”.

458 Spyder se remarcă prin culoarea neagră folosită atât pentru caroserie cât şi pentru jante, dar şi prin kit-ul exterior ce îi dă un plus de agresivitate modelului italian. Wheelsandmore nu a exagerat cu redesenarea spoilerelor şi a difuzorului spate, aceste elemente integrându-se perfect în design-ul supercar-ului din Maranello. S-a folosit foarte multă fibră de carbon, material ce scade masa modelului Ferrari cu 30 kg.

Tunerul german nu a uitat nici de detaliile tehnice. Wheelsandmore a instalat un nou sistem de evacuare, un update al unităţii de comandă a motorului şi un colector de admisie din fibră de carbon . Aceste modificări cresc performanţele motorului la 638 CP şi 635 Nm. Din cauza creşterii de putere, compania germană a încălţat jantele de 21 de inch cu anvelope mai performante: Hankook S1Evo de dimensiunile 245/30 R21 pe faţă şi 345/25 R21 pe spate.

Din păcate Wheelsandmore nu a dat detalii despre preţul pachetului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide