Ferrari 458 Spyder "Perfetto" by Wheelsandmore

Wheelsandmore şi-a denumit ultimul pachet de tuning pentru supercar-ul italian Ferrari 458 Spyder "Perfetto" şi întradevăr, putem spune acum că modelul din Maranello este perfect.

Ferrari 458 Spyder "Perfetto" by Wheelsandmore Ferrari 458 Spyder "Perfetto" by Wheelsandmore

Ferrari 458 Italia este una dintre cele mai apreciate supercar-uri. Datorită design-ului foarte reuşit şi a performanţelor uimitoare, mulţi consideră că 458 Italia este unul dintre cele mai bune modele ale constructorului din Maranello, iar după lansarea modelului "topless" acesta a devenit şi mai atrăgător. Tunerul german Wheelsandmore este de părere că niciodată nu este prea mult şi lansează pachetul "Perfetto".

458 Spyder se remarcă prin culoarea neagră folosită atât pentru caroserie cât şi pentru jante, dar şi prin kit-ul exterior ce îi dă un plus de agresivitate modelului italian. Wheelsandmore nu a exagerat cu redesenarea spoilerelor şi a difuzorului spate, aceste elemente integrându-se perfect în design-ul supercar-ului din Maranello. S-a folosit foarte multă fibră de carbon, material ce scade masa modelului Ferrari cu 30 kg.

Tunerul german nu a uitat nici de detaliile tehnice. Wheelsandmore a instalat un nou sistem de evacuare, un update al unităţii de comandă a motorului şi un colector de admisie din fibră de carbon . Aceste modificări cresc performanţele motorului la 638 CP şi 635 Nm. Din cauza creşterii de putere, compania germană a încălţat jantele de 21 de inch cu anvelope mai performante: Hankook S1Evo de dimensiunile 245/30 R21 pe faţă şi 345/25 R21 pe spate.

Din păcate Wheelsandmore nu a dat detalii despre preţul pachetului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.