Ferrari Enzo by Edo Competition

Tunerul german Edo Competition vine cu un upgrade de putere pentru Ferrari Enzo, acum dopat cu 700 CP şi un cuplu de 715 Nm.

La exterior, preparatorul german Edo Competition pune accent pe individualitate, vopsind caroseria în galben.

Ferrari Enzo by Edo CompetitionPuterea motorului a fost mărită de la 651 CP la 700 CP graţie unor modificări precum: sistemul de evacuare preluat de la Ferrari FXX, un nou catalizator şi rescrierea unităţii de control a motorului (ECU). La cerere, jantele pot fi vopsite după preferinţele clienţilor. Acestea sunt îmbrăcate în cauciucuri Michelin cu dimensiuni faţă de 265/35 ZR 19 şi respectiv spate de 335/30 ZR 20.

După tratamentul oferit de Edo Competition, Ferrari Enzo are acum o viteză maximă de peste 370 km/h şi atinge suta de km în aproximativ 3,5 secunde.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.