Fiat 5-0-0 Super by TRC & Marangoni

Dacă Fulda a creat un Maybach unicat, de ce nu ar face la fel şi firma de anvelope Marangoni? Dar de data aceasta cu o maşină mai accesibilă: Fiat 500.

Fiat 5-0-0 Super by TRC & Marangoni Fiat 5-0-0 Super by TRC & Marangoni
Dacă aveaţi impresia că Fiat 500, proaspătul laureat european al "Car of the Year 2008", este o maşină drăguţă, modelul din imagini sigur o să vă schimbe părerea.

Cei de la TRC Italia, împreună cu firma de pneuri Marangoni, au dus la extrem maşina italiană, care are acum un look foarte agresiv, în ciuda dimensiunilor liliputane. Jantele exclusive au 17", iar pneurile Marangoni sunt de 205/40 R17, dar mult mai importante sunt modificările aduse caroseriei, printr-un kit Carzone: un spoiler frontal nou, cu o fantă imensă, praguri profilate aerodinamic şi pasajele roţilor foarte lăţite. În spate, spoilerul modificat conţine evacuarea centrală, iar hayonul a primit un spoiler.

Motorul este un 1,4 litri, dotat cu un compresor mecanic Mariani, discurile de frână au diametrul de 320 mm şi sunt de origine Tarox (nu Brembo, cum ne-am fi aşteptat), amortizoarele racing reglabile sunt de origine KW, evacuarea poartă semnătura Cecam. În interior, personalizarea este de factură Isotta, nelipsind cristalele Swarowski, iar vopseaua exterioară este opera studioului torinez ADM Painting.

Nu putem uita de oglinzile retrovizoare vopsite în culorile drapelului italian, tocmai pentru a sublinia că Fiat 5-0-0 Super este o creaţie a firmelor din peninsulă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.