Fiat 5-0-0 Super by TRC & Marangoni

Autor: Oraan Mărculescu 28 nov. 2007 Tuning auto

Dacă aveaţi impresia că Fiat 500, proaspătul laureat european al "Car of the Year 2008", este o maşină drăguţă, modelul din imagini sigur o să vă schimbe părerea.

Cei de la TRC Italia, împreună cu firma de pneuri Marangoni, au dus la extrem maşina italiană, care are acum un look foarte agresiv, în ciuda dimensiunilor liliputane. Jantele exclusive au 17", iar pneurile Marangoni sunt de 205/40 R17, dar mult mai importante sunt modificările aduse caroseriei, printr-un kit Carzone: un spoiler frontal nou, cu o fantă imensă, praguri profilate aerodinamic şi pasajele roţilor foarte lăţite. În spate, spoilerul modificat conţine evacuarea centrală, iar hayonul a primit un spoiler.

Motorul este un 1,4 litri, dotat cu un compresor mecanic Mariani, discurile de frână au diametrul de 320 mm şi sunt de origine Tarox (nu Brembo, cum ne-am fi aşteptat), amortizoarele racing reglabile sunt de origine KW, evacuarea poartă semnătura Cecam. În interior, personalizarea este de factură Isotta, nelipsind cristalele Swarowski, iar vopseaua exterioară este opera studioului torinez ADM Painting.

Nu putem uita de oglinzile retrovizoare vopsite în culorile drapelului italian, tocmai pentru a sublinia că Fiat 5-0-0 Super este o creaţie a firmelor din peninsulă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide