Fiat 500 Cup MS Design

MS Design a prezentat un kit estetic pentru Fiat 500 care în mod sigur arată cel puţin la fel de agresiv ca viitoare versiunea Abarth a citadinei italiene.

Fiat 500 Cup MS Design Fiat 500 Cup MS Design

Potrivit producătorilor, micuţul model se adresează unei clientele tinere şi sportive, pasionată de frumos şi preocupată de modul în care arată o maşină. Iar noul Fiat 500 Cup MS Design se încadrează perfect în acestă descriere, fiind chiar o îmbunătăţiere în acest sens.


Programul de moificări aduse începe natural cu spoilerul frontal agresiv şi se continuă cu dungile sportive laterale. Pentru un posterior frumos s-a montat o ţeavă de esapament din crom, ce împreună cu imensul eleron situat la baza lunetei pot crea o impresie uşor exagerată. Jantele de 17 inch oferă o bună stabilitate pe şosea, făcând o pereche bună cu ţinuta de drum deja foarte bună a micuţului automobil italian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.