Fiat 500 Pepita

StudioM nu se poate spune că este un tuner, însă propune o bijuterie de Fiat 500. Cotat la 60.000 euro!

Fiat 500 Pepita Fiat 500 Pepita
Cu 60.000 euro se pot cumpăra SUV-uri, limuzine sau coupe-uri care oferă mult mai mult decât un Fiat 500. Însă acesta nu este un Fiat 500 obişnuit, ci unul vopsit în... aur de 24 karate - este vorba de o vopsea cu microparticule de aur dispersate într-o suspensie de platină. Până şi pneurile Pirelli P-Zero au fost special concepute pentru acest show-car, la fel ca jantele OZ.

Interiorul nu diferă ca design de modelul de bază Fiat 500, însă beneficiază de tapiţerie din piele de... struţ (bineînţeles, în funcţie de dorinţele clientului, aceasta poate proveni de la crocodili sau şerpi). Habitaclul mai este garnisit cu cristale Swarowski, dintr-un catalog cu 48 de sortimente.

Maşina din imagini a fost obiect de atracţie în cadrul expoziţiei "Scrigno Tesori Italia", din 8-10 februarie - măcar ne putem mândri că la Luxury Show-ul autohton am avut şi noi o maşină de aur.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.