Ford F150 la SEMA 2008

Ford va fi prezent la show-ul american de peste câteva zile cu patru modele F-150, dintre care unul electric.

Ford F150 la SEMA 2008 Ford F150 la SEMA 2008

600 CP si cuplu instantSEMA se va desfăşura între 4 şi 7 noiembrie, fiind cel mai cunoscut salon de tuning din lume. Importanţa lui este atât de mare încât producătorii îşi lansează modele produse noi produse în casă sau în colaborare cu importante firme de tuning. Patru modele F-150 preparate vor fi prezente la SEMA, cel mai important fiind cel electric, dotat cu patru motoare electrice integrate în fiecare roată, ce livrează un total de 600 CP.

Un al doilea F-150 va fi cel Heavy Duty preparat pentru Dewalt, al treilea este construit pentru muncă grea, FX-4 E-Treme Toys iar ultimul oferă upgrade-uri de echipamente şi stil, denumit F-150 Street Scene Equipment.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.