Ford F450 Heavy Duty by DeBerti

Pentru Ford, "super duty" este un termen cu o largă aplicabilitate pe pick-up-urile mărcii. La SEMA 2007, "super duty" a fost dus, însă, la extrem.

Ford F450 Heavy Duty by DeBerti Ford F450 Heavy Duty by DeBerti
Modelul bricolat de tunerul DeBerti s-ar potrivi de minune într-un thriller american, cu multe victime pe şosea. Mare, negru şi foarte coborât, pick-up-ul american beneficiază de modificări importante, fiind destinat transportului motocicletelor. Contrar curentului pick-up, tracţiunea se realizează pe roţile din faţă, prin adoptarea unei platforme Dallas Smith, care înseamnă eliminarea traversei punţii spate, astfel încât bena este coborâtă cât mai aproape de nivelul solului. Motorul este un turbodiesel Powerstroke, de 6,4 litri, în timp ce cabina dublă extinsă ascunde un interior garnisit în piele Katzkin.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.