Ford GTX-1 by Genaddi Design

Ford GT este genul de maşina la care nu prea poţi să îi mai aduci îmbunătăţiri. Cu toate astea, tunerii americani scot cele mai bune piese mecanice din garaj şi îşi tocesc creioanele pentru a da simbolului din Detroit feţe noi.

Ford GTX-1 by Genaddi Design Ford GTX-1 by Genaddi Design
Cifrele lui Ford GT, 550 cai şi peste 330 de kilometri la oră viteză maximă, sunt impresionante pentru public şi arhisuficiente pentru cei care îşi permit să plătească preţul. Dar acest lucru nu i-a oprit pe cei de la Gennadi Design să îşi pună la lucru imaginaţia pentru a friza perfecţiunea.

În primul rând, cei care s-au ocupat de personalizarea modelului au dat dovada de mult nonconformism, adoptând o culoare atipică pentru modelele americane, Valencia Orange, asortată cu dungi arginitii. Pentru ca efectul să fie complet, au optat pentru jante de 19" inchi pe faţă şi 20 pe spate, care introduc tema morilor de vânt olandeze.

Cei de la Gennadi Design se laudă că nu s-au limitat doar la partea vizuală, cum am fi tentaţi să credem din titulatură, şi au dus puterea motorului aproape de 700 de cai. Suspensiile ajustabile, scaunele Recaro şi interiorul tapetat cu piele întoarsă sunt alte detalii care justifcă apariţia X1-ului lângă legendara siglă GT.

Producţia va începe în August 2008 şi doar 600 vor fi oferite clienţilor, iar dacă deţineţi un Ford GT şi sunt nemulţumiţi de aspectul original, Genaddi Design sunt oamenii pe care să îi contactaţi, noi restul putem doar să privim şi să visăm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.