Ford Shelby Super Snake GT500

Autor: Bogdan Constantin 06 iun. 2007 Tuning auto
Ford Shelby Super Snake GT500

În 1967, Shelby a construit un GT 500 Super Snake, care, datorită celor 427 CP de sub capotă, a atins o viteză maximă de 272 km/h. Preparatorul american aduce acest concept de maşin[ supersport în zilele noastre, la 40 de ani de la modelul original, pentru a transforma un Shelby GT500, o maşină deja foarte sportivă, într-un bolid plin de steroizi.

La exterior se pot observa siglele “Super Snake” atent montate, sistemul de evacuare sport ce devine centrul atenţiei în momentul pornirii motorului şi jantele Shelby Alcoa de 20 inch încălţate cu pneuri Pirelli P-Zeros. În interior se remarcă siglele tunerului marcate pe scaune, mochetă şi consola centrală şi noua planşa de bord, modificată special de Shelby.

Pachetul oferit cu noul model include îmbunătăţiri la capitolul manevrabilitate, putere şi stil. Forţa propulsorului variază în funcţie de cerinţele clienţilor de la 600 CP până la 725 CP în cazul în care viitorul posesor este dispus să renunţe la garanţia motorului. Doar un număr limitat de Shelby Super Snake va fi construit la uzina Shelby din Las vegas începând cu sfârşitul acestui an şi fiecare maşină va costa cel puţin 68,930 de dolari. Un preţ poate puţin prea mare, dar foarte bun pentru pasionaţi şi colecţionari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide