Ford Shelby Super Snake GT500

Shelby Super Snake este o versiune de serie limitată a Fordului Shelby GT500, ce va oferi peste 600 CP şi un exclusivism tipic american.

Ford Shelby Super Snake GT500 Ford Shelby Super Snake GT500

În 1967, Shelby a construit un GT 500 Super Snake, care, datorită celor 427 CP de sub capotă, a atins o viteză maximă de 272 km/h. Preparatorul american aduce acest concept de maşin[ supersport în zilele noastre, la 40 de ani de la modelul original, pentru a transforma un Shelby GT500, o maşină deja foarte sportivă, într-un bolid plin de steroizi.

La exterior se pot observa siglele “Super Snake” atent montate, sistemul de evacuare sport ce devine centrul atenţiei în momentul pornirii motorului şi jantele Shelby Alcoa de 20 inch încălţate cu pneuri Pirelli P-Zeros. În interior se remarcă siglele tunerului marcate pe scaune, mochetă şi consola centrală şi noua planşa de bord, modificată special de Shelby.

Pachetul oferit cu noul model include îmbunătăţiri la capitolul manevrabilitate, putere şi stil. Forţa propulsorului variază în funcţie de cerinţele clienţilor de la 600 CP până la 725 CP în cazul în care viitorul posesor este dispus să renunţe la garanţia motorului. Doar un număr limitat de Shelby Super Snake va fi construit la uzina Shelby din Las vegas începând cu sfârşitul acestui an şi fiecare maşină va costa cel puţin 68,930 de dolari. Un preţ poate puţin prea mare, dar foarte bun pentru pasionaţi şi colecţionari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.