Ford Sport Trac Adrenalin

Chiar dacă adrenalina ne duce mai mult cu gândul la maşini sport, în cazul lui Ford e vorba de un pachet exterior, disponibil pe pick-up-ul Sport Trac.

Ford Sport Trac Adrenalin Ford Sport Trac Adrenalin
Iniţial, Sport Trac Adrenalin a fost prezentat ca şi concept, la Salonul Auto de la New York, din 2005. Acum, la SEMA 2007, cei care îşi doresc un pick-up la fel cu acel concept au la dispoziţie un kit exterior, în valoare de 3.000 USD, exemplificat de varianta de serie Ford Sport Trac Adrenalin. Caracterul sportiv este pus în evidenţă de spoilerele şi de pragurile generoase, care vor face utilizarea maşinii în off-road cam delicată. De asemenea, masca frontală neagră este un semn distinctiv al acesti maşini, la fel ca şi jantele de 20", cu un design ca al celor care echipau conceptul de acum doi ani. Încă nu există informaţii dacă Ford va oferi pentru acest model un B8 dotat cu compresor mecanic Roots, ca pe conceptul din 2005.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.