Ghicitoare de weekend: ce model a fost transformat în aşa hal?

La ce s-o fi gândit proprietarul acestei maşini când a decis să mute farurile pe capotă într-o manieră total aiurea? Nu ştim, însă iată care este modelul care stă la baza acestui tuning: Mitsubishi Lancer EVO V.

Ghicitoare de weekend: ce model a fost transformat în aşa hal? Ghicitoare de weekend: ce model a fost transformat în aşa hal?

Câţiva dintre voi aţi indicat corect modelul care stă la baza acestui tuning: Mitsubishi Lancer EVO V, generaţia lansată în 1998 şi care a devenit cunoscută şi apreciată printre fanii motorsportului. Totuşi, se pare că, în cazul acestui fan din India, "aprecierea" a mers puţin cam prea departe - în stil Bollywood, am putea spune, inducându-i pe mulţi în eroare.

În primul rând frapează farurile, mutate într-un stil total inadaptat, pe capotă, dând oarecum impresia unei maşini cu... faruri escamotabile. În spate, eleronul de pe captă arată cel puţin dubios, în timp ce eleronul are acum un difuzor în aceeaşi notă extrem de discutabilă. Portierele faţă au deschidere tip fluture, iar interiorul este finisat într-o combinaţie de galben şi roşu, surprinzând scaunele roz.

Nu ne rămâne decât să vă întrebăm:

CE NOTĂ CREDEŢI CĂ MERITĂ ACEST TUNING?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.