Hyundai Elantra Touring "Beach Cruiser" Concept

Hyundai împreună cu K-Daddyz Kustomz, o firmă de tuning din America, au prezentat la Las Vegas conceptul Hyundai Elantra Touring "Beach Cruiser".

Hyundai Elantra Touring "Beach Cruiser" Concept Hyundai Elantra Touring "Beach Cruiser" Concept
Hyundai Elantra Touring "Beach Cruiser" Concept este un prototip Elantra, în cinci uşi, bazat pe modelul cunoscut europenilor drept Hyundai i30. Exteriorul, extrem de colorat, care exprimă foarte bine ideea de "Beach Cruiser", este dominat de două culori "Amazing Grape" şi "Tango Orange", care scot în evidenţă motivele grafice cu tentă tribală.

Pentru a sublinia şi mai mult ideea de croazieră, protopipul este dotat cu un acoperiş panoramic. Look-ul agresiv al maşinii este dat de jantele uriaşe de 20 de inch. În ceea ce priveşte interiorul, conceptul este echipat cu scaune din piele şi cu un sistem audio de invidiat, format din opt difuzoare, cinci amplificatoare şi opt subwoofere Infinity.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.