Hyundai Genesis Coupe Sema 2008

Pregătirile pentru celebrul salon de la Las Vegas au început încă de pe acum, coreeni de la Hyundai prezentându-ne deja o poză teaser cu un model ce işi va face debutul în noiembrie.

Hyundai Genesis Coupe Sema 2008 Hyundai Genesis Coupe Sema 2008

Nu este nici un secret că la show-ul american din toamnă vom vedea nu unul, ci mai multe modele Genesis Coupe modificate. Unul dintre ele este şi "Art of Speed", dezvoltat în colaborare cu Rhys Millen Racing. Modelul este pus în mişcare de un motor de 2.0 litri cu un kit turbo RMR, ce îşi pune puterea pe asfalt prin intermediul unei transmisii HKS şi a unui sistem de suspensie K&W.

Precum se poate vedea şi în poza dată publicităţii de către Hyundai, RMR Genesis Coupe va avea un paintjob cu argintiu şi negru, aplicat pe o caroserie mai lată, ce include o gură de aerisire pe capotă şi un eleron din fibră de carbon. Jantele Enkei şi pneurile Bridgestone Potenza RE-01 completează tabloul estetic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.