Hyundai Tiburon Mobis Parts

Hyundai Coupe este comercializat peste ocean cu denumirea Tiburon. Chiar dacă asocierea denumirii cu "tirbuşon" pare comică , modelul prezentat la SEMA 2007 nu are chef de glume.

Hyundai Tiburon Mobis Parts Hyundai Tiburon Mobis Parts
Alături de modelul Elantra "Beach Cruiser", colorat aproape ca un papagal, Hyundai aduce şi acest Tiburon extrem de agresiv, mai ales prin tema coloristică aleasă. Cel puţin din punct de vedere vizual, Tiburon Mobis Parts este demn de un nou film Fast & Furious, fiind pe gustul tinerilor amatori de adrenalină. Mobis Parts nu este vreun tuner oarecare, ci este chiar divizia de accesorii a producătorului coreean - cu alte cuvinte, în viitor este posibil ca doritorilor să le fie oferit un kit exterior asemănător. Printre delicatesele maşinii se numără spoilere şi pragurile profund modificate, suspensiile Eibach şi compresorul ataşat motorului, provenit de la Generation Motorsports.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.