Jeep Wrangler Rubicon EarthRoamer

EartRoamer este o companie specializată în modificarea maşinilor de teren pentru aventurierii care doresc să ajungă în sistem 4x4 prin toate colţurile lumii. Iar ultima lor creaţie, bazată pe Jeep Wrangler Rubicon, arată extrem de capabilă.

Jeep Wrangler Rubicon EarthRoamer Jeep Wrangler Rubicon EarthRoamer

Jeep avea nevoie de rucsacExistă o categorie de oameni care merg în vacanţe cu maşina şi rulota. Însă pentru acea subcategorie de aventurieri care doresc să ajungă în zone greu accesibile, rulota nu mai este o opţiune viabilă. Iar aici intră în scenă preparatorul EarthRoamer.

Nu putem spune că vorbim despre o companie de tuning în adevăratul sens al cuvântului, dar modificările aduse de ei maşinilor de teren sunt foarte importante. Ultimul model pe care îl propune compania este un Jeep Wrangler Rubicon transformat, dacă putem spune aşa, în motorhome 4x4.

Jeep dotat cu un cort 4x4!Pe lângă modificările ţinând de caracterul offroad al maşinii (suspensie înălţată, amortizoare Bilstein, bull-bar heavy-duty cu troliu Warn 9.0, pneuri spciale de teren 285/70 R17, etc), cei de la EarthRoamer s-au concentrat pe crearea unui mediu propice pentru campările outdoor. Astfel, partea din spate a maşinii a fost modificată în stil dubă şi cuprinde destule elemente specifice unei rulote: mini-bucătărie, mini-toaletă, mini-duş, diverse spaţii de depozitare şi, mai ales, amenajarea unui pat încăpător pentru două persoane.

Practic, partea din spate a plafonului se poate desface şi se transformă într-un... cort plasat pe acoperiş, după cum se vede şi în imagini. Un cort dotat cu de toate, mai ales că au fost modificate şi sistemul electric al maşinii, sistemul de ventilaţie şi cel de răcire, pentru a putea face faţă nevoilor celor doi aventurieri în natură, indiferent de condiţii.

Rubiconul este echipat serios acumCând vine vorba despre bani, rămâne la latitudinea fiecăruia să aprecieze dacă rezultatul este scump sau nu: pe lângă cei 33.000 USD necesari pentru un Jeep Wrangler de serie, modificările cresc factura cu încă 77.000 USD, astfel că maşina din imagini, complet echipată, ajunge să depăşească 100.000 USD. Oare câte excursii în întreaga lume ar putea oferi o firmă de voiaj pentru banii ăştia? Indiferent de răspuns, nu ar putea suplini doza de aventură şi adrenalină pe care le promite orice excursie cu un astfel de Jeep.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.