Konigseder Opel GT 300 PS

Frate geamăn cu Saturn Sky, Opel GT a primit un tratament cu iz american de la un tuner austriac. Rezultatul îl puteţi vedea şi singuri.

Konigseder Opel GT 300 PS Konigseder Opel GT 300 PS
konigseder-opel-gt-300-ps-fataÎn ultima vreme cabrio-ul din gama Opel a stârnit interesul tunerilor şi, după ce a fost modificat de cei de la Steinmetz, modelul e luat în primire de Konigseder. Acesta a anuţat că a mărit puterea motorului turbo de 2.0 litri de la 264 CP la 300, fară a preciza însă modalitatea prin care a făcut acest lucru. Partea mecanică este completată de o nouă suspensie şi de un sistem de frânare Brembo.

În privinţa aspectului exterior, Opel GT a fost înzestrat cu un nou spoiler, un eleron spate, detalii din crom şi flăcări pictate pe lateral, un accesoriu de care ne puteam lipsi. Modelul stă pe jante de 20 de inch Las Vegas combinate cu un set de cauciucuri Yokohama.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.