Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster VERSACE

La doi ani după versiunea specială Versace a modelului Coupe, iată că şi varianta Roadster primeşte acum acelaşi tratament.

Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster VERSACE Lamborghini Murciélago LP 640 Roadster VERSACE

Lamborghini Murcielago VersaceNoul model va fi disponibil în serie limitată cu exemplare produse toate în culoarea albă ce se disting prin detaliile cu motive greceşti tipice Versace, situate pe spoilerul faţă sau uşi şi prin capota motorului transparentă. În interior avem aceleaşi motive gravate pe scaunele din piele nappa.

Ediţia specială Lamborghini i-a inspirat pe cei de la Versace să creeze şi o nouă linie de accesorii care se pot asorta cu noul model italian. Acestea vor putea fi cumpărate atât din magazinele Versace cât şi din cele Lamborghini începând cu luna noiembrie. Gama Versace cuprinde o serie de elemente realizate manual din piele de viţel: genţi, mănuşi, pantofi de condus, curele, portofele, pălării şi blugi.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.