Lamborghini Murcielago LP 710/2 by Edo Competition

Autor: Cosmin Iordache 04 aug. 2008 Tuning auto

Un taur furiosCu modelul Lamborghini LP640, preparat în stil propriu, cei de la Edo Competition au reuşit să stabilească cu 345,7 km/h recordul de viteză pe circuitul de la Nardo, pentru un "taur furios".  Dar tunerul specializat în a scoate maximul din supercaruri, nu au fost mulţumit cu puterea obţinută şi a dus modelul peste pragul celor 700 CP. Mai exact, după cum LP710 semnifică, Murciealgo-ul preparat dezvoltă 710 CP şi un cuplu de 700 Nm.

Prin înlocuirea sistemului de evacuare , modificarea cilindrilor si inlocuirea filtrelor de aer cu unele cu tiraj mai mare , plus reprogramarea sistemului de control s-au obţinut cei 47 de cai adiţionali. Exprimate în cifre, performanţele înseamnă demaraj până la 100 km/h de 3,2 secunde şi atingerea a 200 km/h în mai puţin de 10 secunde. Aşteptăm cu nerăbdare o reeditare a recordului de la Nardo. Cu asemnea rezerve de putere, plus revizuirile aerodinamice întreprinse , depăşirea pragului de 360 km/h ar trebui să fie  floare la ureche.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide