Lamborghini Murciélago LP640 cromat

Exemplarul din imagine este un model italian second hand, tunat de Hamann, dar cu o vopsea cromată şi un preţ pe măsură.

Lamborghini Murciélago LP640 cromat Lamborghini Murciélago LP640 cromat

De ce am impresia ca se va vinde instant?Aflat acum în posesia unei firme de vânzări maşini second hand, Lamborghiniul Murcielago LP640 nu este doar tunat de cei de la Hamann, dar are şi o vopsea cromată. Ca să vezi, nici măcar nu este crom adevărat. Este adevărat, acoperirea întregii maşini în crom ar fi costat o groază de bani. Dar staţi să vedeţi ce o groază de bani cer britanicii pentru modelul acesta: 426.000 de euro.

Vorba aceea: fraier nu e ala care cere ...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.