Le Mansory Bentley Continental GT

Le Mansory a pregătit o ediţie specială a GT-ului britanic pentru a celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans. Iar ediţia este limitată în 24 de exemplare.

Le Mansory Bentley Continental GT Le Mansory Bentley Continental GT
Chiar dacă  nuanţa folosită  la vopsirea modelului este cel puţin discutabilă, putem să trecem direct la lucruri obiective prin amintirea spoilerelor modificate profund şi a jantelor de 22 de inch încălţate cu pneuri de 265/35/22 pe faţă şi 305/30/22 pe spate. În interior tunerul a montant numeroase decoruri din fibra de carbon sau piele, majoritate ştanţate cu sigla Le Mansory.

Sub capotă schimbările la managementul electronic al motorului au dus la mărirea puterii până la 650 CP la 6100 Rpm, propulsorul W12 de 6.0 litri dezvoltând un cuplu motor de 780 Nm. Acceleraţia 0 - 100km/h se face în 4,6 secunde în timp ce viteza maximă este de 330 km/h. Frânarea este asigurată de etrieri Brembo cu şase pistonaşe pe faţă şi patru pe spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.