Lorinser S70 - cel mai tare Mercedes-Benz S-Class al momentului?

Cel mai puternic Mercedes-Benz S-Class de până acum era făcut de Brabus, care oferă până la 800 CP din motorul V12 Bi-turbo de pe S 65 AMG. Însă tunerul Lorinser plusează: cu încă 5 CP...

Lorinser S70 - cel mai tare Mercedes-Benz S-Class al momentului? Lorinser S70 - cel mai tare Mercedes-Benz S-Class al momentului?

Cei de la Lorinser sunt genul de nemulţumiţi, care vor să facă o maşină foarte puternică şi mai puternică. Există clienţi care consideră că puterea de 630 CP oferită de V12-le bi-turbo de pe Mercedes-Benz S 65 AMG nu e suficientă, aşa încât apelează la Brabus, care majorează puterea maşinii până la 800 CP.

Motorul lui Lorinser S70 atinge 805 CP - cu 5 CP mai mult decat Brabus SV12 R

Lorinser, însă, vrea cu tot dinadinsul să epateze, aşa încât noua lor propunere, Lorinser S70, arată mai extravagant decât limuzina neagră a celor de la Brabus, în plus fiind mai puternică. Nu cu mult, dar, pe principiul "orice centimetru contează", cei de la Lorinser reuşesc să ducă puterea limuzinei la 805 CP.

De asemenea, cuplul maxim este şi el mai bun decât al rivalului modificat de Brabus, ajungând la 1.270 Nm/1.900-4.200 rpm. Prin urmare, nu credem că mai miră pe cineva că viteza maximă a lui Lorinser S70 este limitată la 300 km/h, dar, pentru cine vrea, tunerul poate ridica această liimtare la 330 kmh!

Look extravagant pentru Lorinser S70, atat la exterior, cat si in interior

Şi, pentru că o limuzină atât de performantă nu ar trebui să treacă neobservată, cei de la Lorinser au avut grijă ca S70 să aibă şi un look particularizat. Astfel, maşina este vopsită în două culori, Obsidian Black şi Danburit Gold, iar jantele de 20 inch sunt special concepute pentru acest model.

Mai adăugăm pe listă şi interiorul tratat într-o manieră regală, cu o combinaţie coloristică în nuanţe calde, materiale foarte scumpe şi logo-uri Lorinser prin multe locuri, de la volan până la covoraşe. Doar preţul lui Lorinser S70 rămâne, pentru moment, o necunoscută, însă este de aşteptat ca acesta să rivalizeze cu al lui Brabus SV12 R. Adică vorbim de o sumă de ordinul a sute de mii de euro.

Pentru moment, pretul lui Lorinser S70 ramane o necunoscuta

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.