Mercedes Benz S-Class - Kit estetic de la Carlsson

Tunerul Carlsson a creat un kit estetic Noble RS destinat modelelor S-Class ce doresc să iasă în evidenţă prin eleganţă şi stil.

Mercedes Benz S-Class - Kit estetic de la Carlsson Mercedes Benz S-Class - Kit estetic de la Carlsson

Noul kit estetic constă în câteva elemente cheie ce includ noile proiectoare duble, compuse dintr-un far de ceată şi unul de o intensitate mai puternică. Chiar între cele două perechi avem un spoiler modificat, o grilă Carlsson tipică şi sigla tunerului ce tronează pe capotă.

Spatele este garnisit şi el cu un spoiler modificat, un eleron din fibră de carbon şi un difuzor sport. Sunetul vine de la noul sistem de evacuare iar esteticul este completat în final de un set de jante de 21 de inch. Kitul, cunoscut sub numele de cod intern V221, este disponibil pentru toată gama S-Class: S320 CDI, S350, S450, S500, S600, S63 AMG şi S65 AMG. De parcă la ultimele două cineva ar mai dori modificările de la Carlsson.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.