Mercedes C-Class Estate by Carlsson

Nici nu a apărut încă pe piaţă noul C-Class Estate şi cei de la Carlsson i-au adaptat deja un kit de tuning complet, ce cuprinde modificări atât tehnice cât şi estetice.

Mercedes C-Class Estate by Carlsson Mercedes C-Class Estate by Carlsson
În primul rând modificările au vizat motoarele diesel, cele mai uşor de tunat, cărora Carlsson le-a adus o creştere de putere de aproximativ 20 de procente. Astfel, C 220 CDI are acum 204 CP în loc de 170, iar cuplul motor a crescut de la 400 la 480 Nm. Versiunea cu şase cilindri, C 320 CDI produce acum 269 CP şi 612 Nm ce se traduc printr-un timp de acceleraţie până la prima sută de km redus cu o secundă.

Şi benzinarul de pe C 350 a primit o creştere de putere de 23 CP până la 295 CP ce îl ajută să aibă o viteză maximă de 270 km/h şi un timp 0-100 km/h de şase secunde. Toate versiunile ce vor purta semnatură Carlsson vor fi dotate cu o suspensie sport cu jante de 19 inch şi pneuri Dunlop SP Sport Maxx. În ceea ce priveşte aspectul vizual, Carlsson oferă un kit aerodinamic ce constă în spoilere modificate, un difuzor spate şi un eleron.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.