Mercedes CL 60 by Kicherer

Luxosul coupe Mercedes CL600 tocmai ce a fost modificat de cei de la Kicherer. Rezultatul este caracterizat de un singur lucru: forţă brută.

Mercedes CL 60 by Kicherer Mercedes CL 60 by Kicherer

V12-le bi-turbo este vârful de gamă Mercedes în ceea ce priveşte motorizările, fiind montat aşa cum era normal pe echivalentul său din clasa coupe-urilor producătorului german. La o primă vedere asupra capotei lucrurile nu par diferite. Pentru că modificările au fost făcute sub capotă.

Puterea a fost mărită de la 517 la 570 CP, cu un cuplu pe măsură de 900 Nm. O transmisie modificată şi un diferenşial spate blocant asigură un transfer eficient de putere de la uzina de forţă la roţi, cu atât mai mult cu cât centrul de greutate a fost coborât şi el cu 25 de mm. În ceea ce priveşte modificările de ordin estetic, amintim de jantele unice Kicherer RS-1 de 20 de inch şi un set de accsorii din fibră de carbon.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.