Mercedes CLS White Label by Wheelsandmore

"New kids on the block": tunerul Wheelsandmore propune o versiune Mercedes CLS total diferită de ce s-a văzut până acum. Dedicaţie pentru hip-hop-eri.

Mercedes CLS White Label by Wheelsandmore Mercedes CLS White Label by Wheelsandmore
Mercedes CLS White Label by WheelsandmoreDenumirea tunerului ne-ar putea face să credem că firma se ocupă numai de roţi, ceea ce ar justifica aspectul bling-bling al modelului Mercedes CLS din imagini. Jantele de 20" au un design special, garnisit cu cristale Swarowski, fiind încălţate cu pneuri Dunlop Sportmaxx, cu dimensiuni impresionante: 255/30 R 20 în faţă şi 305/25 R 20 în spate. Dar asta nu este totul.

Mercedes CLS White Label by WheelsandmoreCaroseria primeşte un kit aerodinamic relativ discret, ale cărui particularităţi este folosirea carbonului pentru lamelele calandrului, pentru mini-eleron şi pentru ieşirile evacuării. În rest, vopseaua albă se înscrie în curentul "the new black is the white", contrastând puternic cu creaţiile Brabus: de exemplu Brabus B63S, bazat tot pe Mercedes CLS. La interior, luxul este la el acasă datorită tapiţeriei din piele Alcantara sau inserţiilor din carbon, totul într-o tentă caramel, foarte bine asortată cu exteriorul caroseriei.

Mercedes CLS White Label by WheelsandmoreÎnsă acest Mercedes CLS nu este doar o maşină de fiţe, deoarece modificările importante se referă la partea mecanică. Motorul de bază este V8-ul cu compresor, de 476 CP, care echipa versiunea CLS 55 AMG, însă tunerul a modificat arborele cu came, filtrul de aer, catalizatorul şi cartografia unităţii centrale. Astfel, puterea a ajuns la nu mai puţin de 600 CP, iar cuplul a crescut cu 65 Nm (de la 700) - cifre mai bune decât corespondentul Brabus. În plus, amatorii de glisaje ca la carte au la dispoziţie şi un diferenţial cu alunecare limitată, iar sistemul de frânare beneficiază de etriere cu 8 pistonaşe.

Nu e de mirare că tunerul se laudă cu o viteză maximă de 319 km/h, ceea ce îl îndreptăţeşte să ceară o sumă cifrată la nu mai puţin de 175.000 euro. Rămâne la latitudinea voastră să decideţi dacă îşi merită banii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.