Mercedes GLK by BRABUS

Cel mai prestigios tuner Mercedes şi-a prezentat oferta pentru modelul GLK.

Mercedes GLK by BRABUS Mercedes GLK by BRABUS

GLK BrabusSă le luăm pe rând. Exteriorul. Aici Brabus vine cu un set de lumini de zi cu LED-uri, noi proiectoare de ceaţă şi un spoiler spate uşor modificat pentru a face loc evacuării duble. Suspensia oferită coboară maşina cu 35 de mm iar jantele de 17 până la 21 de inch completează tabloul unui SUV sportiv.

Interiorul este decorat de numeroase accesorii Brabus din aluminiu, un volan sport şi ambianţe cu teme din fibră de carbon sau lemn. Domeniul multimedia este asigurat de un dvd-player integrat şi monitoare LCD de 7 inch montate în tetiere. La partea tehnică, Brabus a pregătit un kit de mărire de putere pentru GLK 320 CDI 4MATIC, de 48 CP, ce ajută modelul să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde.

GLK 350 vine cu o creştere de putere de 15 CP până la un total de 287 CP, în timp ce Brabus oferă şi motorul de 4.0 litri şi 332 CP ce promite performanţe de top: 0-100 km/h în 6,1 secunde şi o viteză maximă de 250 km/h.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.