Mercedes GLK by Lorinser

Celebrul tuner a realizat primele sale modificări pe un GLK pe ... hârtie. Asta pentru că modelul nu este încă disponibil.

Mercedes GLK by Lorinser Mercedes GLK by Lorinser

GLK by LorinserDe ce oamenii de la Lorinser nu au ales să modifice virtual modelul pe baza unei poze oficiale cu Mercedes GLK în loc să deseneze rezultatul de la zero nu ştim. Cert este că aceste schiţe nu sunt finale şi în funcţie de feedbackul primit, ar putea apărea modificări. Dar cum noi nu observăm nici un detaliu care să nu fie la locul lui în desenele alăturate, vom aştepta versiunile finale şi imaginile cu o maşină reală. Şi evident, modificările de ordin tehnic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.