Mercedes SL 63 AMG tunat de Kicherer

Tunerul Kicherer a reuşit să îi dea un plus de energie modelului Mercedes SL 63 AMG care iniţial este un AMG mai "slăbuţ".

Mercedes SL 63 AMG tunat de Kicherer Mercedes SL 63 AMG tunat de Kicherer

SL 63 AMG tunat de KichererMercedes SL 63 AMG poate că este modelul german al Mercedes care avea cea mai mare nevoie de un tuning până acum. În condiţiile în care fanii mărcii ar fi putut fi dezamăgiţi de performanţele mai slabe alea SL 63, tuningul celor de la Kicherer este binevenit.

Tunerii au extins puterea motorului V8 de 6,2 litri până la 560 CP, cu 35 CP mai mulţi decât la versiunea iniţială. Maşina accelerează mult mai rapid acum, 0-100 km în doar 4.3 secunde faţă de 4.7 secunde cât dura iniţial. Viteza maximă a fost limitată electronic la 320 km/h. Cuplul maxim dezvoltat de SL 63 AMG by Kicherer este de 670 Nm, modelul iniţial dezvoltând doar 630 Nm.

Elemente din carbon la SL 63 AMGBodykit-ul maşinii tunate are în compunerea sa cateva elemente din fibră de carbon precum: şortul faţă, capacele oglinzilor laterale şi spoilerul spate care adăposteşte un set nou de ţevi de eşapament. Tuningul a fost finalizat prin jantele RS-1 din aluminiu de 20 inci. Nu puţini vor fi cei ce se vor bucura de performanţele ce se apropie de cele ale unui SL 65 Black Series.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.