Mercedes SL 63 AMG tunat de Kicherer

Autor: Oraan Mărculescu 28 aug. 2008 Tuning auto

SL 63 AMG tunat de KichererMercedes SL 63 AMG poate că este modelul german al Mercedes care avea cea mai mare nevoie de un tuning până acum. În condiţiile în care fanii mărcii ar fi putut fi dezamăgiţi de performanţele mai slabe alea SL 63, tuningul celor de la Kicherer este binevenit.

Tunerii au extins puterea motorului V8 de 6,2 litri până la 560 CP, cu 35 CP mai mulţi decât la versiunea iniţială. Maşina accelerează mult mai rapid acum, 0-100 km în doar 4.3 secunde faţă de 4.7 secunde cât dura iniţial. Viteza maximă a fost limitată electronic la 320 km/h. Cuplul maxim dezvoltat de SL 63 AMG by Kicherer este de 670 Nm, modelul iniţial dezvoltând doar 630 Nm.

Elemente din carbon la SL 63 AMGBodykit-ul maşinii tunate are în compunerea sa cateva elemente din fibră de carbon precum: şortul faţă, capacele oglinzilor laterale şi spoilerul spate care adăposteşte un set nou de ţevi de eşapament. Tuningul a fost finalizat prin jantele RS-1 din aluminiu de 20 inci. Nu puţini vor fi cei ce se vor bucura de performanţele ce se apropie de cele ale unui SL 65 Black Series.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide