Mercedes SL tapetat cu cristale Swarowski!

Lumea tuningului este foarte vastă. Atât de vastă, încât există un mic domeniu dedicat doar celor mai orgolioşi şi care vor să epateze la limită. Acestora le este dedicat strălucitorul Mercedes SL "îmbrăcat" în cristale Swarowski, creaţie apărută la SEMA Show 2007.

SL Swarowski blingomanTermenul "bling" este atât de americanizat, încât poate justifica orice trăznaie, indiferent dacă vorbim de mega-kitsch. În acest caz, avem de a face cu un tuner aparte, D.A.D., care a vrut efectiv să strălucească sub reflectoarele de la SEMA 2007, celebrul salonul de tuning şi customing din USA.

Standul acestui tuner a atras prin milioane de străluciri (la propriu!) un mare număr de curioşi. Care au avut ocazia să admire, de la distanţă, cel mai extravagant Mercedes SL de până acum. Un SL acoperit cu peste 300.000 de cristale Swarowski, care, sub lumina reflectoarelor sau a soarelui, au un efect de magnet garantat.

Dar nu doar exteriorul maşinii beneficiază de acest tratament, deoarece o mulţime de alte ornamente interioare sunt încrustate cu acelaşi tip de diamante strălucitoare, cum ar fi oglinda interioară, consola centrală sau suporturile speciale pentru băuturi. În plus, scaunele sunt acoperite cu o tapiţerie specială, Bavarian White Mamut, care îi va lăsa cu gura căscată pe toţi pasionaţii de modă.

300.000 de cristaleDeşi maşina are doar rol de exponat, valoarea ei este, totuşi, estimată la peste 350.000 euro - nici nu ne putem închipui câte ore a durat pocesul de lipire a fiecărui cristal pe caroserie!

Totuşi, există un mare dezavantaj: acest SL tapetat cu Swarowski este atât de atractiv, încât nimeni nu ar îndrăzni să iasă pe şosea cu el sau să îl parcheze undeva, fără supraveghere 24 din 24. Ar fi păcat să dispară chiar şi o singură pietricică, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.