Mitsubishi Lancer Evolution ETS

Noul Mitsubishi EVO a fost primit cu entuziasm, însă precedentul model este încă o foarte bună bază pentru tuning extrem. De exemplu, acest exemplar cu motor de peste 1.000 CP!

Mitsubishi Lancer Evolution ETSSpecialiştii ETS au intervenit din plin asupra motorului de 2,0 litri, fără a-i modifica cilindreea: pistoane forjate noi, biele ranforsate şi supape din titaniu, dar şi ranforsarea suplimentară a blocului motor.

Grupul turbo a fost schimbat cu unul Garett GT42R twin-scroll, cu o presiune de 3,8 bar şi 2 supape waste-gate cu diametrul de 38 mm. Centrala electronică a fost resoftată pentru ca transmiterea imensei puteri de 1014 CP la roţi să fie, totuşi, utilizabilă.

Un ultim amănunt: demarajul 0-250 km/h în 9,43 secunde!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.