MR Car Design modifică Opel Insignia OPC

Tunerul german, MR Car Design s-a gândit să ia singurul OPC cu tracţiune integrală pentru a-i oferi şi mai multă sportivitate.

MR Car Design modifică Opel Insignia OPC MR Car Design modifică Opel Insignia OPC

În garajul celor de la MR Car Design a ajuns şi primul OPC 4x4, Insignia. Primul lucru pe care îl observăm în pozele prezentate, este garda la sol extrem de joasă. Practic pare imposibil să te deplasezi cu aşa ceva prin oraş.

Opel Insignia OPC by MR Car Design

Dar nu vă faceţi griji pentru că, tunerul german a echipat maşina cu un sistem de suspensie reglabilă G-Ride de la Reil Performance. La exterior, în afară de noile jante de 20 inch echipate cu anvlope sport Hankook, maşina nu a suferit modificări.

Însă pentru ai mări şi mai mult performanţele, cei de la MR Card Design au luat motorul V6 de 2.8 litri, i-au făcut o resoftare, i-au montat filtru sport K&N şi de asemenea i-au montat un sistem de evacuare sport. Astfel, puterea motorului a crescut de la 325 CP la 375 CP, iar cuplul a ajuns acum la 495 Nm de la 400 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.