Opel Insignia OPC - Informaţii oficiale

Primul Opel OPC cu transmisie integrală vine dotat cu un motor de 2,8 litri supraalimentat ce dezvoltă pe Insignia o putere maximă de 325 CP. Versiunea break este mai lentă cu 0,2 secunde la acceleraţia 0-100 km/h.

07.05.2009 - UPDATE FOTO

Opel Insignia OPC este una dintre premierele mondiale importante ale Salonului de la Barcelona. Iată pozele în direct din Catalunia.

Un spate curat

15.04.2009

Destinată să concureze cu rivali precum Audi S4, Opel Insignia OPC este pus în mişcare de o transmisie integrală, cu un diferenţial cu alunecare limitată controlat electronic şi montat în spate, sistemul general fiind cel regăsit şi pe Saab 9-3 Turbo X.

Motorul este un V6 de la GM, de doar 2,8 litri dar care, graţie supraalimentării, dezvoltă 325 CP.Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în 6 secunde, pentru ca viteza maximă să fie limitată la 250 de km/h.

Interior cu tuse sportNu foarte impresionant dacă ne gândim că un Audi S4 cu doar 8 CP în plus accelerează până la 100 km/h cu 1 secundă mai repede.

Exteriorul este inspirat direct din conceptul GTC Coupe, ieşind în evidenţă prin gurile mari de aerisire din spoilerul faţă, evacuarea cromată şi jantele de 19 sau 20 de inch.

In interior avem scaune Recaro, un nou volan, schimbător de viteze schimbat şi ceasuri de bord redesenate. Vânzările vor începe la vară.

VEZI POZELE SI VIDEO CU OPEL INSIGNIA OPC!

Noul Opel Insignia OPC are 325 CP si transmisie integrala

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.