MTM Audi R8

Germanii de la MTM, cunoscuţi pentru modificările aduse modelelor Volkswagen, Porsche, Skoda sau chiar Ferrari au început lucrul la prepararea unui R8, sarcină dificilă dat fiind faptul că acesta este atât de bine realizat încă din momentul părăsirii liniilor de asamblare.

MTM Audi R8 MTM Audi R8
MTM Audi R8Primele poze puse la dispoziţie de MTM relevă un număr redus de modificări, munca fiind încă la început. În termeni de aspect exterior, Audi R8 va fi echipat cu un set de jante MTM Bimoto încălţate cu cauciucuri semi-slick, gata de a fi folosite pe circuit. Germanii afirmă că au modificat şi sunetul scos de R8, un detaliu pe care nu-l putem verifica din poze şi va trebui să-i credem pe cuvânt.

Însă MTM mai are de lucru la bolidul german, capitole precum aerodinamică, şasiu sau motor fiind aşteptate a fi îmbunătăţite. În cazul propulsorului, MTM are deja experienţă cu acesta montat pe RS4, dar în cazul acesta se doreşte o accentuare a performanţelor stoarse din V8-ul de 4,2 litri.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.