Novitec Maserati Quattroporte

Nu e un bricolaj demn de fast & furious, dar nici nu s-a dorit aşa ceva. Novitec este considerat unul din tunerii de top, pentru care eleganţa şi stilul primează.

Novitec Maserati Quattroporte Novitec Maserati Quattroporte
La prima vedere, nimic nu pare schimbat în cazul acestei limuzine sportive, cu nenumărate posibilităţi de personalizare încă din momentul în care se face comanda la dealer. Totuşi, prin modificarea procesorului motorului, s-a obţinut o creştere de 13 CP, V8-ul dezvoltând acum 413 CP la 7.100 rpm şi 468 Nm la 4.650 rpm, turaţia maximă admisă fiind demnă de un tenor, la 7.800 rpm.

La surplusul de cai putere contribuie şi noul sistem de evacuare, din oţel inox, în timp ce manevrabilitatea maşinii este asigurată de noul sistem de suspensii sport, cu reglaj, precum şi de setul de jante de 20", încălţate cu pneuri Pirelli P-Zero, cu tipodimensiuni de 245/35 pe faţă şi 285/30 pe spate.

Pentru cele două mărci italiene, Ferrari şi Maserati, Novitec are două divizii speciale: pentru căluţul cabrat Novitec Rosso, iar pentru trident Novitec Tridente. Informaţie necesară pentru cei interesaţi de modificarea Maserati-ului propriu, Novitec Tridente ocupându-se şi de modelele Coupe şi Spyder.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.