OMFG: tuning dement pe Dacia Pick-up făcut de un fan NFS şi Fast and Furious!

Vechea Dacia Pick-up este o maşină utilitară folosită foarte mult pe la ţară. Însă, în cazul acestei creaţii, să spui că e o ”maşină de ţăran” e pur şi simplu jignitor la adresa celor care muncesc pământul. Ce credeţi că era în mintea proprietarului când a decis să-şi transforme în aşa hal maşina?

OMFG: tuning dement pe Dacia Pick-up făcut de un fan NFS şi Fast and Furious! OMFG: tuning dement pe Dacia Pick-up făcut de un fan NFS şi Fast and Furious!

Cu bune şi rele, vechea Dacia Pick-up rămâne încă un aliat de bază pentru mulţi români care muncesc la ţară sau cară materiale de construcţii. În acest caz, însă, cineva s-a jucat prea mult Need for Speed şi s-a uitat de prea multe ori la seria de filme Fast & Furious.

Imaginile vorbesc de la sine. În rest, comentariile vă aparţin.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.