Opel GT - suspensii KW

Tunerul KW este specializat doar în ceea ce priveşte trenul de rulare, oferind suspensii racing pentru aproape orice maşină. Acum a venit rândul roadsterului Opel GT.

Opel GT - suspensii KW Opel GT - suspensii KW
Deşi sloganul precedentului Opel GT, din anii '60, era "Doar să zbori este mai plăcut", pentru cei de la KW obiectivul este să ne ţină cât mai aproape de sol. Tunerul german propune o gamă variată de suspensii racing, iar noul Opel GT are parte de kitul V3, care permite o customizare totală, atât prin reglarea presiunii din amortizor, cât şi prin reglajul comprimării arcului. Astfel, puntea faţă poate fi coborâtă cu până la 40 mm, iar cea spate cu până la 45 mm, arcurile fiind întărite, iar amortizoarele sunt construite după o tehnologie nouă "inox line", dintr-un oţel special.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.